FIFA 18 Ovo je stadion na kojem ćete češće pobjeđivati

Screenshot: FIFA 18
 
STADIONI kroz serijal FIFA često su bili predmet rasprave, a prošle godine kamera je na San Siru bila toliko loša da je dio igrača tražio da se stadion ukloni iz budućih igara u serijalu. Međutim, jedan stadion u FIFA-i 18 obožavaju svi igrači, a to je La Bombonera, dom Boca Juniorsa.
 
Zahvaljujući dizajnu i prilagođenoj svjetlosti na stadionu nema iritantnih sjena. EA je i namjerno ublažio boje na stadionu i refleksiju svjetlosti kako bi bolje dočarao razliku južnoameričke klime od one u Europi, a igračima navedene promjene očito odgovaraju. 
 
La Bombonera je otvorena u svibnju 1940. u Buenos Airesu, a ime zahvaljuje svom pravokutnom obliku koji podsjeća na bombonijeru čokolade. Prima nešto manje od 50 tisuća ljudi, a poseban je i po odličnoj akustici koja dodatno podiže atmosferu. 1986. stadion je dobio ime Alberto J. Armando po dugogodišnjem predsjedniku kluba i klupskoj ikoni, ali većina ga je i dalje nastavila zvati La Bombonera.
 
 
Foto: Getty Images / Guliver Image
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više