FIFA se naklonila Modriću videom: Kapetan na terenu i izvan njega

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

FIFA je za potrebe promoviranja dokumentarnog serijala Captains jutros na svom profilu na Twitteru objavila dio u kojem je u prvom planu Luka Modrić. Na društvenim mrežama krovne svjetske nogometne organizacije i ranije su se mogli vidjeti dijelovi s okupljanja hrvatskih nogometaša, a ovaj put video je objavljen sa zvučnim upisom o Modriću. "Kapetan na terenu i izvan njega", ističe se.

"Treba novim dečkima dati poticaj, biti na raspolaganju suigračima na terenu i izvan njega. Sa savjetima. Biti tu za svakoga u svakom trenutku", napominje Modrić u videu koji je snimljen prije Svjetskog prvenstva u Kataru na kojem je Hrvatska osvojila brončanu medalju.

FIFA: Uvijek ima vremena za sve

Što o Modriću kao kapetanu, igraču i čovjeku misle, otkrili su u dvominutnom videu Dejan Lovren i Luka Sučić, a pokazani su i razgovori koje je on vodio s Dujom Ćaleta-Carom i Lovrom Majerom. "Bez obzira na to jesu li mladi ili iskusni, Luka Modrić ima vremena za sve svoje suigrače", ističe se na FIFA-inom Twitteru podignutom za katarski SP.

Modrić i Hrvatska danas nastavljaju svoj put igranjem prve utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska je od 20:45 domaćin Walesu na Poljudu u Splitu.

Pročitajte više