FOTO Amaterske reakcije Benficinog golmana i obrane u šokantnom kiksu

Screenshot

ŠOKANTAN kiks doživjela je Benfica protiv Belenensesa u 25. kolu portugalskom prvenstva. Završilo je 2:2, iako je favorizirani domaćin imao 2:0 poslije 63. minute igre. 

BENFICA - BELENENSES 2:2 Užasnim kiksevima obrane Benfica ispustila 2:0

Onda su uslijedile nevjerojatne scene na Luzu, gosti su u 68. i 70. minuti zabili za izjednačenje te uspjeli izvući bod iz Lisabona zahvaljujući nevjerojatnim pogreškama golmana Odiessasa Vlachodimosa te stopera Rubena Diasa.

S više od 35 metara iskosa Viana je ubacio loptu u kazneni prostor domaćina, ona je potom odskočila na petercu da bi zbunjeni golman Benfice procijenio kako to neće u okvir gola. No lopta je ušla u gol na očaj grčkog čuvara mreže.

 

Idući je pogriješio stoper od 80 milijuna eura kojeg traži Juventus. Stoper Ruben Dias htio je vratiti loptu golmanu, no u trku ga je pritiskao Kikas koji je na kraju zbog mlakog dodavanja Benficinog stopera sam izašao na Vlachodimosa i rutinski poentirao za izjednačenje na Luzu.

 

 

Ogroman je to šok za Benficu tri dana uoči uzvratne utakmice osmine finala Europa lige gdje im stiže hrvatski prvak Dinamo koji će braniti prednost od 1:0 iz Zagreba.

Pročitajte više