Foto - Idemo u Europu s Joškom Svagušom: Krafne i kiflići, fontane i brodići

JOŠKO SVAGUŠA je između vođenja lanca pekarnica i tjeranja nezadovoljnika na manje ugovore našao vremena da posjeti igrače na pripremama u Marbelli. Svaguša je u bijelu bazu stigao s članom Uprave Ivicom Šurjakom, no ne zna se koliko će ostati s obzirom na to da je, kako kaže, . Predsjednik će ubrzo produžiti za Barcelonu, gdje će pokušati nagovoriti europskog prvaka da se zaleti do Poljuda na proslavu Hajdukova stotog rođendana.

U međuvremenu su Svagi i Šure prošetali gradom, uvjerili se u ljepotu grada na jugu Španjolske i pritom spremno pozirali reporterima. Svaguši je sigurno puno lakše šetati po Puerto Banusu, marini u Marbelli, nego po Splitu, s obzirom na to da na ulici nitko za njim ne viče "Krafne i kiflići..." Zatim je poput Željka Keruma, velikog ljubitelja jahti, Eurosvagi zadovoljno razgledao privezane brodove u Puerto Banusu.

Prvi čovjek kluba svojim je dolaskom zasjenio sve u Hajdukovoj delegaciji pa je stalno u objektivu fotoreportera. Uz predsjednika kluba nije lako dobiti svoj dio medijskog prostora, no za bliceve fotoaparata izborio se Marko Livaja. U galeriji pogledajte što se Livaji i fizioterapeutima mota po glavi.

Pročitajte više