TRANSFERI

FOTO Nema sumnje gdje Lewandowski ide. Pogledajte u čijem je društvu na Ibizi

Foto: EPA-EFE

IZGLEDA kao da je pitanje sata kad će Lewandowski biti proglašen novim igračem Barcelone. Španjolski mediji su jučer objavili vijest kako je Blaugrana podigla svoju ponudu minhenskom Bayernu na 40 milijuna eura plus pet milijuna eura bonusa, pišu u srijedu njemački mediji. Nakon što su najprije nudili 32 milijuna pa 35 milijuna, Katalonci su još jednom povećali ponudu.

"Želi dokazati da je bolji od Benzeme, to je samo još jedan razlog zašto hoće u Barcelonu. On nema snova, za njega je nogomet posao, a on je veoma profesionalan. Real Madrid i Barcelona su klubovi koji su na istoj razini", rekao je bivši agent igrača Kucharski, siguran da će doći do transfera.

Lewandowski nije skrivao svoju želju da pređe u Kataloniju, Bayern nije skrivao da ga želi zadržati, ali na internetu su procurile fotografije koje svjedoče da pritisak Bavaraca nije bio uspješan i da će ostati bez svog golgetera.

Naime, Lewandowski je snimljen ispred jednog restorana na španjolskoj Ibizi, i to u društvu trenera Barcelone Xavija. Doduše, Barcelonin insajder Romero piše kako tamo nisu došli zajedno, već su se samo vidjeli i kratko porazgovarali.

Pročitajte više