ZANIMLJIVOSTI

FOTO Ovako izgleda Messijevo ljetovanje s noćenjem skupljim od 5 tisuća eura

Foto: Instagram

SVI se sjećaju kako je Leo Messi izgledao prije nešto više od dva tjedna nakon što je Argentina izgubila od Brazila u polufinalu Copa Americe. Bijesan, razočaran, tužan. Argentinac je izgubio živce i napao suce, a živce nije smirio ni nakon utakmice.

Ponovno je eksplodirao u utakmici za treće mjesto protiv Čilea kad se zakačio s Medelom i dobio crveni karton, ali prema njegovim nedavnim objavama na Instagramu čini se da je sve te brige utopio u moru.

Messi se sa svojom obitelji nalazi na odmoru na Karibima, točnije na jednom malom otočić u Antigvi i Barbudi. Tugu je zamijenila raskošna vila, nevjerojatne plaže i odmor s obitelji. 

Doživljaje s odmora dijeli na društvenim mrežama pa smo ga tako mogli vidjeti kako se vozi s obitelji u džipu, kako se kupa u moru i vozi jet-ski, a sve to, naravno, skupo košta. Noćenje u vili koja se nalazi na otoku Jumby Bay za cijelu obitelj košta čak 5.500 eura. Naravno, Messiju to nije problem platiti. 

Riječ je o privatnom posjedu koji je ograđen i na koji se može doći samo brodom pa je logično da ga je Messi odlučio zakupiti kako bi ljetovanje proveo daleko od kamera i medija. 

Ipak, njegov odmor se polako bliži kraju jer će se uskoro morati pridružiti igračima Barcelone koji su krenuli s pripremama za novu sezonu i nalaze se u Japanu. 

Pročitajte više