FOTO Ovako izgleda poljudski sjever mjesec dana nakon nereda. Evo što kažu iz Hajduka

HAJDUK danas u 17 sati igra utakmicu 33. kola SuperSport HNL-a protiv Varaždina na Poljudu. Bit će to prva utakmica Bijelih na kojoj smiju prisustvovati gledatelji nakon što je Hajduk protiv Osijeka (1:2) i Rudeša (5:1) igrao pred praznim tribinama zbog kazne koju je zaradio nakon nereda na utakmici polufinala Kupa protiv Dinama (0:1) prije mjesec dana.

Podsjetimo, nakon završetka utakmice protiv Dinama sa sjeverne tribine na teren su utrčali navijači i probili zaštitnu ogradu. Policija je brzo reagirala te su se navijači vratili na tribinu, gdje su potom iščupali velik broj stolica kojima su gađali pripadnike policije na tartan stazi. Hajduk je kažnjen ukupnim novčanim iznosom od 32.000 eura i igranjem dvije naredne prvenstvene utakmice bez gledatelja.

Prošlo je mjesec dana od nereda, a na sjevernoj tribini i dalje nema stolica

Na fotografiji koja je danas objavljena jasno se vidi da šteta na sjevernoj tribini nije sanirana. Dakako, razbijene stolice odavno su uklonjene sa stadiona, ali nova sjedala još nisu postavljena. O ovoj situaciji poslali smo upit Hajduku.

Odgovorili su nam da je klub naručio nove stolice odmah nakon nereda, no da je došlo do problema na strani dobavljača, koji ih još nije isporučio. Radi se o dvjestotinjak stolica te očekuju da će taj problem uskoro biti riješen. U klubu se nadaju da će nove stolice biti postavljene do sljedeće i posljednje ovosezonske domaće utakmice protiv Gorice, koja se igra 19. svibnja, a problem će sigurno biti riješen do početka nove sezone.

 

 

Pročitajte više