FOTO Plazibat poslao poruku hrvatskim nogometašima. Avion vukao transparent

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKI kikboksač Antonio Plazibat poslao je poruku hrvatskim nogometašima uoči polufinala Lige nacija u kojem momčad izbornika Zlatka Dalića u 20:45 u Rotterdamu igra protiv Nizozemske. Plazibat je najavio iznenađenje i poručio reprezentativcima da između 16 i 18 sati gledaju prema nebu. Nebom je u tom periodu preletio avion s transparentom: "Ajmo Vatreni! Antonio Plazibat."

Podsjetimo, Plazibat će se u subotu navečer također u Rotterdamu boriti za pojas privremenog teškaškog prvaka ugledne organizacije Glory protiv domaćeg borca Tariqa Osara, koji mu je ujedno momčadski kolega iz čuvenog Mike's Gyma i višegodišnji sparing-partner. Osaro je pravo na borbu s Plazibatom ostvario osvajanjem turnira četvorice izazivača na priredbi Glory 85.

Hrvatski nogometaši doći će na Plazibatovu borbu

Bit će to borba večeri na Gloryjevu eventu Collision 5, prvi put bez legendi Badra Harija ili Rica Verhoevena u glavnoj ulozi. Pobjednik će dobiti pravo na borbu za pravi pojas protiv Verhoevena, koji u Gloryju nije izgubio još od njegovog četvrtog eventa davne 2012. godine.

Dio hrvatskih nogometaša već je najavio dolazak na Plazibatovu borbu, a s njima će biti i Mario Mandžukić, bivši reprezentativac i sadašnji član Dalićeva stručnog stožera. Plazibat će također podržati kolege nogometaše. 

Drugi polufinalni par Lige nacija čine Španjolska i Italija, koje će igrati sutra u 20:45. Pobjednici polufinala plasirat će se u finale u Rotterdamu 18. lipnja, a poražene čeka ogled za treće mjesto ranije istog dana u Enschedeu.

Pročitajte više