Foto: Prijateljsko okružje u zajedničkom hotelu, ali samo do utakmice

 U LUKSUZNOM hotelu Radon Plaza smještene su obje reprezentacije. Atmosfera je odlična, mnogo ljudi se došlo fotografirati sa hrvatskim reprezentativcima, žicaju se dresovi, karte, dakle sve po običaju.

Izbornik Bilić je najtraženiji kod BiH novinara. Ivica Olić se zna s Rahimićem iz CSKA, pa su njih dvojica stalno skupa, a prijateljskom i u punom smislu riječi susjedskom okružju u Plazi, pridonose i Damjanović i Hrgović, koji su navratili do hrvatskih reprezentativaca pozdraviti se s Dinamovcima.

Ivan Rakitić, kojem dozvola za nastup nije stigla, za Index je izjavio kako mu je strašno žao što ne igra: "Sigurno ću kad tad dobiti priliku, vjerujem u sebe i fantastičan je osjećaj biti s reprezentacijom, dečki su ok i svi su me prihvatili kako treba, čast mi je što sam u ovako odabranom društvu. Ne razmišljam još o igri, glavno da sam tu."

Nije želio prognozirati večerašnji rezultat: "Neću ništa predviđati. Vjerujem da ja Hrvatska kvalitetnija ali to treba pokazati na Koševu"

Olić: Želimo nastaviti niz pobjeda nad Bosnom i Hercegovinom
 
"Imamo dobar omjer s BiH, 3:0 dosad, u Sarajevu igramo prvi put. Ne očekujem prijateljsku utakmicu, vidi se naboj i znam da će se oni boriti za pobjedu. Naravno da nećemo opušteno ući u susret, iako se takav dojam stekao, nadam se nastavku našeg niza", upozorava Olić.

"Ovo je važna provjera za nas, i nadam se da ćemo pobijedit i četvrti put", a osim pobjeda u dresu Hrvatske, Olić je zaredao sa uspjesima i u HSV-u: "U dvije utakmice smo osvojili šest bodova, nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama i u Kupu UEFA"
 
Kada je riječ o klupskim relacijama, Ivica se iz svog bivšeg kluba odlično poznaje s Elvirom Rahimićem i kaže: "Bio je u CSKA -ukad sam ja došao prije četiri gdine,strašno cijenjen igrač u Rusiji. Drago mi je što je konačno došao u reprezentaciju BiH, za koju je dosad odigrao svega par utakmica ( nap.a. Rahimić nije igrao jer je bio u sukobu sa Bakom Sliškovićem - čim je on otišao sa izborničke pozicije, dobio je poziv)

"Razgovarali smo prije utakmice, družiti ćemo se i nakon susreta, ali na terenu se ne poznajemo" - zaključuje Olić.

Pročitajte više