Foto - Tučnjava BBB-a i policije: "Devetorica privedena zbog alkohola, baklji i trganja stolica"

I DOK su Jurčićevi puleni nemoćno tražili pobjedu protiv Cibalije, BBB-i su svoju "utakmicu" odradili trganjem sjedalica na stadionu u Vinkovcima i bacajući iste na teren. Naravno, divljanje na tribini začinili su bacanjem petardi i baklji, što je primoralo policiju da intervenira.

"Privedeno je devet navijača zbog Zakona o sprečavanju nereda na sportskim terenima. Neki su uhićeni jer su bili pod utjecajem alkohola, neki zbog bacanja bengalki, a neki zbog trganja sjedalica na stadionu", izjavio je glasnogovornik PU Vukovarsko - srijemske Luka Barunčić.

Sukobi policije i Boysa učestali


BBB-ima ovaj incident dolazi u vrlo nezgodno vrijeme, a može se primijetiti kako su im sukobi s policijom postali česti. Podsjećamo, prvi zapaženiji sukobi, otkad su se Boysi vratili na tribine, dogodio se sredinom listopada, kada su na utakmici Dinama i Zadra u Stanovima gađali bakljama "Mamićevce". Zatim su BBB-ovci testirali policiju u Peščenici kada su interventni policajci morali među navijače kako bi spriječili bacanje baklja i raznih predmeta na teren tijekom Kup utakmice HAŠK-a i Dinama.

Svi ti sukobi bili su samo uvertira za Dinamovu prvenstvenu utakmicu protiv Zagreba na Maksimiru, kada su Boysi zapalili sjedalice na sjeveru, a nakon utakmice otišli do zapadne tribine pokazati Mamiću što misle o njemu. Iako je tada izostao sukob s policijom, započeo je stari - novi s Upravom kluba. Tada su Vrbanović i Sakoman, zajedno sa alfom i omegom Plavih Zdravkom Mamićem, obznanili kako će na divljanje navijača, ako se ono nastavi, sve probleme rješavati palicom.

Pročitajte više