TRANSFERI - HNL

Francuzi tvrde: Nesuđeni hrvatski reprezentativac pregovara s Dinamom i Hajdukom

Foto: Getty Images / Guliver Image

GREGORY SERTIC, nesuđeni hrvatski reprezentativac, pregovara s Dinamom i Hajdukom, tvrdi francuski portal Marseille Ercato. Francuski veznjak hrvatskih korijena na Velodrome je stigao prije nešto više od godinu dana u finišu siječanjskog prijelaznog roka i potpisao trogodišnji ugovor s jedinim francuskim klubom koji je osvojio Ligu prvaka.

>>> Gregory Sertić: Spreman sam konačno zaigrati za Hrvatsku

>>> Gregory Sertic ostao bez Brazila, ali još uvijek vjeruje: Želim s Hrvatskom na Euro 2016.!

Međutim, kod Rudija Garcije se nije naigrao. Do sada je upisao ukupno 24 nastupa, od čega samo četiri ove sezone. Točnije, na terenu je proveo 121 minutu. Zato ga Marseille želi poslati na posudbu jer bivši strateg Lillea i Rome u drugom dijelu sezone očito na njega ne računa.

Veznjak je prošao školu Bordeauxa, čiji je član bio od 2017. godine. U međuvremenu je sezonu 2010./11. odradio na posudbi u Lensu, a prošlog je siječnja za četiri milijuna eura postao igrač Olympiquea. 

Prije nekoliko godina Sertic je bio jako blizu toga da zaigra za hrvatsku reprezentaciju. Međutim na kraju nije stigao do A vrste Hrvatske, ali ni do francuskog dresa, za čiju je U21 momčad nastupao od 2009. do 2010. 

 

Pročitajte više