Frank Lampard pristao privremeno voditi Chelsea, već se zna i tko su mu pomoćnici

Foto: EPA-EFE

FRANK LAMPARD načelno je pristao prihvatiti posao privremenog trenera Chelseaja do kraja sezone, javlja The Athletic. Bivša klupska igračka legenda vraća se na klupu na kojoj je bila od srpnja 2019. do siječnja 2021., kad ju je zamijenio Thomas Tuchel. Njega je početkom sezone, pak, zamijenio Graham Potter, koji je dobio otkaz prošlog tjedna.

Već se zna i tko će biti u Lampardovom stožeru s obzirom na to da nije promijenjen u odnosu na prvi mandat i na vrijeme provedeno u Evertonu, u kojem je dobio otkaz u siječnju. Uz njega će opet biti bivši suigrač iz Chelseaja i reprezentacije Ashley Cole te Joe Edwards i Chris Jones.

Više vremena za pronalazak pravog, dugoročnog rješenja

Momčad Chelseaja u utorak je vodio pomoćnik smijenjenog Pottera Bruno Saltor te odigrao 0:0 s Liverpoolom osvojivši 39. bod u sezoni, što je dovoljno tek za 11. mjesto Premier lige.

Chelsea je povratkom Lamparda kupio vrijeme za detaljnu potragu za pravim, dugoročnim rješenjem kako ne bi morao ponovno isplaćivati desetke milijuna eura odštete zbog prijevremenog prekida ugovora. Najozbiljniji kandidati zasad se čine Julian Nagelsmann i Luis Enrique.

Pročitajte više