Futsal: Nevjerojatan derbi u Omišu. Olmissum i Dinamo zabili osam golova

Foto: Josip Regovic/Pixsell

U PRVOJ hrvatskoj malonogometnoj ligi gledali smo spektakl na omiškom Ribnjaku, na kojem su domaći Olmissum i Futsal Dinamo podijelili bodove nakon čak osam golova i tri preokreta. Domaći su stigli u vodstvo u šestoj minuti preko Jakova Hrstića, koji je kaznio neopreznost gostujuće obrane. Danijel Dekanić je nakon kornera bombom u rašlje vratio stvari na početak. Prvi preokret na susretu stigao je u 24. minuti, kada je Luka Perić iz okreta pogodio za 1:2.

Ipak, Omišani se bude i najprije golom Antonija Sekulića, a onda i autogolom Antonija Konsua stižu do vodstva od 3:2. Četiri minute prije kraja Tihomir Novak krade loptu i iz kontre zabija za 3:3, a već u idućem napadu Filip Novak donosi preokret Plavima. Ipak, bod domaćinu osigurao je Marko Kuraja iz deseterca, nakon što je Dinamo napravio šest prekršaja. Derbi je bio napet pa smo vidjeli čak pet žutih kartona.

Novo vrijeme pobijedilo Crnicu

Ranije je aktualni prvak Novo vrijeme svladao Crnicu 3:1. Domaćin je poveo 2:0 golovima Svena Antona Horvatha, a Danijel Knežević je prije poluvremena uspio smanjiti. Ipak, Makarani su prelomili susret u zadnjoj minuti, kada je Toni Jelavić zabio na prazan gol gostima koji su riskirali s golmanom igračem.

Sad slijedi kraća pauza zbog reprezentativnih obveza. Hrvatska 7. ožujka igra kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Mađarske, ali je već osigurala plasman u iduću rundu. Prvenstvo se nastavlja za dva tjedna.

Pročitajte više