SPORTAŠI POMAŽU U POTRESU

Futsal reprezentativac: Hvala vam, počistili ste sve moguće oko Petrinje i u njoj

Foto: Futsal Dinamo

KRISTIJAN GRBEŠA, poznati hrvatski futsal igrač podrijetlom iz Petrinje, odlučio je na svom Facebook profilu zahvaliti svima koji su pomogli Petrinji nakon razornog potresa.

U emotivnoj poruci stoji: "Želim se zahvaliti svim svojim prijateljima koji su počistili i popravili sve što je bilo moguće u Petrinji i svim selima oko nje. Hvala vam Aleksandar Kolić ,Ivan Pavković,Tomislav Miholjević , Marko Vuja Vujanović, Marko Kasalo, Alen Popović, Boris Baniček, Mirko Tepšić-Mirkec ,Alen Anušić , Matija Jurčević ,Aleksandar Tukerić, Marko Kartelo  Edvin Kadić, Charlie!! Vi ste ponos ovog jakog grada!

Nadam se da sam vam bar malo pomogao u svim vašim teškim poslovima! Ne mogu opisati koliki mi je gušt bio naći se na punktu kod Vuje, popiti kavu i rakiju, i krenuti! Gdje krenuti??? Tamo gdje treba! Ne misliti o vlastitim problemima, koje znam da imate, nego samo krenuti pomoći ostalima!! Budite jaki i oprezni i dalje!! Prestat će ovo trest ubrzo, a onda feštamo!! Držimo se mi PETRINJCI!!"

Podsjetimo, igrač Futsal Dinama je dva dana nakon potresa poslao ohrabrujuću poruku svojim sugrađanima kako Petrinja neće pasti. Posljednjih dana nalazi se na terenu gdje sa sugrađanima, ali i ljudima iz cijele države nastoji pomoći unesrećenima.

Pročitajte više