GADLJIVO Low nakon jedenja šmrklji, prešao na mirisanje muda

Screenshot: Twitter 
 
SVAKA ČAST Payetovim suzama, Modrićevom voleju i Baleovom slobodnjaku, ali ovo je najupečatljiviji trenutak dosadašnjeg dijela Eura.
 
Njemački izbornik Joachim Low ili kako mu u Njemačkoj tepaju, Jogi, po svemu djeluje i jest džentlmen. 
 
Odmjeren, korektan, ugodan u komunikaciji i nastupu, dok po frizuri ili stilu odijevanja podsjeća na mladog i uspješnog direktora marketinške ili copywriterske tvrtke, a ne na nogometnog trenera.
 
Ali, Dr. Jekyll njemačkog nogometa na klupi tijekom utakmica postaje Mr. Hyde, odnosno uglađeni, uredni gospodin, pretvara se u tešku seljačinu. 
 
Očito ponesen adrenalinom i stresom akcije na terenu, Low se zaboravi, pa se tako sjećamo kako je na SP-u prije dvije godine neprestano prstima kopao nosnice nakon čega bi pojeo tamo spremljene izlučevine.
 
Ali, na sinoćnjoj premijeri Njemačke na EP-u protiv Ukrajine, Low je nadmašio gadljivog samog sebe tako što je mirisao vlastite mošnje.
 
Prvo je na aut-liniji, dakle na očigled desetaka tisuća ljudi na stadionu u Lilleu, te milijardi u televizijskom prijenosu, zabio desnicu u gaćice i to prilično duboko, da bi se onda vratio na klupu i onjušio prste s kojima je promiješao jaja.
 
Treba li uopće govoriti da su Lowove gnjusobe postale viralne?

Pročitajte više