serie a

Gasperini progovorio o Iličićevu stanju: Naši umovi su kao džungla

Foto: Profimedia

JOSIP ILIČIĆ dobio je neograničeno slobodno vrijeme nakon što je ponovno upao u depresiju s kojom se bori od početka pandemije koronavirusa. Sjajnog slovenskog veznjaka strašno su potresle scene smrti u Bergamu s kraja 2019. godine, a sve mu se vratilo zadnjih tjedana, kad se pandemija ponovno raširila Italijom.

Iličić je zadnji put u početnoj postavi Atalante bio sredinom prosinca. Od tad je dvaput ulazio s klupe, da bi zadnje tri utakmice bio "ozlijeđen". Talijanski mediji otkrili su da Slovenac opet ima mentalnih problema, a o tome je sad prvi put progovorio i trener Gian Piero Gasperini.

"Strašno mi je teško govoriti o takvim stvarima jer su užasno delikatne. Samo mogu reći da ćemo kao klub uvijek biti uz njega jer se ovdje ne radi o nogometu, nego o nečemu puno važnijem", rekao je Gasperini i dodao:

"Znam ga godinama i zajedno smo prošli puno toga. Josip je normalna, pozitivna osoba, ali nekad su naši umovi kao džungle. Njima teško prolaze i stručnjaci, a kamoli mi u nogometu. Samo se nadam da će se oporaviti i da će nam se vratiti."

Pročitajte više