Gavranović: Ovo je nedopustivo za momčad koja se bori za naslov

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

IAKO JE očekivao rutinsku pobjedu, Dinamo je u derbiju 30. kola HNL-a iznenađujuće izgubio od Osijeka na Maksimiru 1:0 i potpuno zakomplicirao prvenstvo.

Šest kola prije kraja Hajduk je došao na samo pet bodova zaostatka uoči velikog nedjeljnog derbija na Poljudu. Dinamo protiv Osijeka uopće nije odigrao lošu utakmicu, ali je što zbog očajnog otvaranja, što zbog sjajnog Marka Malenice na golu ostao bez vrlo važna tri boda.

Jedan od rijetkih koji je brzo izašao iz svlačionice bio je Mario Gavranović, vidno razočaran igrom i rezultatom.

"Nedopustivo je da momčad koja se bori za naslov prvaka ovako otvori utakmicu. Katastrofalno smo ušli u susret. Bez agresije, bez osvojenih duela, bez ikakvog žara i one vatre u očima. Počeli smo igrati tek kad smo primili gol, bilo je nekih prilika, ali nismo uspjeli. Ako u Europi nešto želiš napraviti, ovo je definitivno premalo", iskren je bio Gavranović.

Hajduk je u večernjem terminu pobijedio Cibaliju 4:0 i Dinamo u nedjelju na Poljudu sigurno očekuje pravi pakao.

"Hajduk me uopće ne interesira. Ja i dalje tvrdim da smo mi favoriti za naslov i s takvim gardom idemo na Poljud. Pokazat ćemo svima tko će biti prvak", rekao je Gavranović.

Dinamov golman Dominik Livaković bit će praktički neocijenjen. Kod Bobanova gola nije mogao ništa, a nakon toga uopće nije imao posla.

"Svaka čast Malenici, branio je stvarno fantastično. Mislim da nismo loše igrali, imali smo jako puno šuteva na gol i moglo je završiti 4:1. U Dinamu je uvijek pritisak i nadam se da ćemo na Poljudu biti bolji", kratko je rekao Livaković.

Pročitajte više