TRANSFERI

Gazzetta: CSKA je dobio ponudu od 20 milijuna eura za Vlašića. Uskoro mijenja klub

Foto: Getty Images

NIKOLA VLAŠIĆ je sjajnom sezonom za moskovski CSKA, tijekom koje je u 37 utakmica postigao 13 i namjestio sedam golova, postao zanimljiv klubovima iz najjačih liga.

Gazzetta dello Sport danas piše da ga Napoli želi kao zamjenu za Allana. Jedan od ključnih igrača Gattusove momčadi te legenda kluba koja je u pet godina odigrala 219 utakmica za Napoli velika je želja Carla Ancelottija, menadžera Evertona i blizu je transfera u Englesku. 

Gattuso pomlađuje momčad

Napoli bi dolaskom 22-godišnjeg Vlašića nastavio s pomlađivanjem momčadi, jer je već potpisao Victora Osimhena, sjajnog i mladog (21) bivšeg napadača Lillea. Uostalom, njegov zastupnik Tonči Martić je i Vlašićev agent i on je ponudio bivšeg hajdukovca Napoliju.

Reakcija talijanskog kluba je bila pozitivna, a sada je poznato i koliko je Napoli spreman ponuditi. Radi se o 20 milijuna eura odštete uz određene bonuse za učinak Vlašića u Italiji.

Skočila mu cijena

CSKA je Vlašića u ljeto 2018. doveo na posudbu iz Evertona, a prošlog ljeta ga je otkupio za 15,7 milijuna eura pa bi vrlo brzo zaradio na njemu. 

Vlašiću je nakon sjajne sezone, tijekom koje je postao i stalni reprezentativac te strijelac Hrvatske, osjetno skočila cijena pa po Transfermarktu sada vrijedi 22 milijuna eura. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Pročitajte više