Gerrard dovodi De Geu?

Foto: EPA

AL ETTIFAQ bi mogao dovesti golmana Davida De Geu (33), objavio je The Sun. Dodaju kako će se drugi saudijski klubovi uključiti u utrku ako Al Ettifaq ne zadovolji zahtjeve španjolskog golmana. Podsjetimo, trener Al Ettifaqa ljetos je postao legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard (43).

De Gea, koji je odradio 45 utakmica za španjolsku reprezentaciju i koji je prošle sezone bio proglašen najboljim golmanom Premier lige, bez kluba je otkako nije ispregovarao produljenje ugovora s Manchester Unitedom. Za engleskog velikana odigrao je 545 utakmica, 190 bez primljenog gola, a s njim je osvojio englesko prvenstvo i Europa ligu.

Što će biti s De Geom?

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Al Nassr je De Gei nudio dva milijuna eura mjesečno za potpis ugovora, no on je tu ponudu odbio. Moguće i zbog interesa koji je pokazao Inter Miami, klub u suvlasništvu Davida Beckhama, u kojem nastupaju Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba i koji navodno zove i Luisa Suareza i Ivana Rakitića.

Osim interesa iz MLS-a, De Gea navodno ima još nekoliko opcija. Spominju se mogući povratak u Atletico Madrid, Valenciju i Betis, ali i mogući ulazak u španjolskog drugoligaša Eldense. De Gea se ovih dana raspitivao o potencijalnoj kupovini tog kluba jer aktualni predsjednik Pascal Perez odlazi nakon što je klub poslije 60 godina uspio profesionalizirati.

Pročitajte više