Gnjusni Low ne staje: Zabio prste u guzicu i njušio ih!

Screenshot 

JOACHIM LOW hitno treba pomoć i o tome nema više nikakve dvojbe.
 
Jer nakon maratonskih seansi kopanja nosa i jedenja skorenih slina na prošlom SP-u, što je vidio cijeli svijet dok je izbornika svjetskih prvaka kamera snimala u toj nečasnoj raboti, Euro je otvorio tako što je tijekom utakmice Njemačke i Ukrajine (2:0) uz aut-liniju, na očigled milijardi gledatelja zario ruku sprijeda duboko u gaćice i onda sjeo na klupu kako bi udahnuo miris vlastitih mošnji.
 
Naravno, svi ovi Lowovi nastrani potezi istog trenutka postali su hit na nternetu i društvenim mrežama. Low već odavno mora biti svjestan da su opačine koje izvodi uz teren i na klupi, vidljive cijelom svijetu i da je zbog toga postao predmet globalne sprdnje.
 
Ali, njegove "potrebe" očito su jače od njega, jer nakon što je na utakmici Eura radio što je već radio, na treningu u Francuskoj uhvaćen je u novom napadu. Vjerojatno misleći da ga nitko ne vidi ili možda toliko fokusiran na razmišljanja o treningu, momčadi i taktici, na centru igrališta se istezao, nakon čega su mu je ruka skliznula u gaće, ali ovaj put sa stražnje strane. Nakon što je sondirao vlastiti rektum je, već pogađate, mirisao prste s kojima je to radio. Nasred terena, tijekom otvorenog dijela treninga reprezentacije svjetskog prvaka!
Jogi zaboravlja da se utakmice, pa čak i treninzi danas, a posebno na velikim natjecanjima, snimaju s desecima kamera, da ne spominjemo tisuće navijača s tribina, koji iz ruku ne ispuštaju kamere i pametne telefone bilježeći svaki trenutak, tako da Lowovi perverzni rituali ne mogu ostati neprimjećeni.

Pročitajte više