Gledajte "prave šampione" i plačite: Mamić ih nakon debakla postrojio da pjevaju pred tamburašima!

RTL televizija

ZA RAZLIKU od 2007. i trijumfalnog povratka iz Amsterdama, kada je na zagrebačkom aerodromu izveo legendarni striptiz okončan guranjem čarapa u gaćice, gazda Zdravko ovaj put nikako nije imao razloga za slavlje, ali...

Dinamo je sinoć u Amsterdamu od Ajaxa doživio jedan od najvećih europskih poraza (0:4) i najteži otkad se natječe u Ligi prvaka. Međutim, to nije spriječilo izvršnog predsjednika da naruči tamburaše, čiji su stihovi i žice tamburice razbijali potpunu tišinu i pustoš aerodromske zgrade na Plesu u sitne jutranje sate.

Dinamovce ovaj put nisu dočekale stotine razdraganih navijača, izostao je spomenuti Mamićev striptiz i njegov ništa manje poznati govor "Čuvajte Mikića, Carlosa i predsjednika Barišića", ali ni ovaj povratak iz Amsterdama nije mogao proći bez njegovog aerodromskog performansa.

Nakon što su na carinskoj kontroli prijavili četiri komada, Dinamovce je  dočekala scena kojoj se nikako nisu nadali, što se dobro vidi na njihovim zaprepaštenim licima: Na izlaznim vratima, kroz koja su krenuli pobjeći što prije, dočekala su ih četiri tamburaša, tri navijača i pjesma "Dinamo je pravi šampion."

Šef ceremonije je ljutnju na licu pokušao razvući u osmijeh, stao pored malog orkestra i počeo pjevati i pljeskati u ritmu. Svi ostali su znali što im je činiti, iako im je pri tome bilo vidljivo neugodno: Smijati se, pljeskati i pjevati "Zastave plave viju se u zraku, Dinamu u čast, u slavu prvaku..."

Pročitajte više