"GLUPANI I RAZMAŽENA DJECA" Predsjednik velikana suspendirao 19 igrača nakon poraza od Atletica

Foto: Getty Images / Guliver Image

PORAZ 2:0 kod Atletica u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige teško je pao predsjedniku lisabonskog Sportinga Brunu de Carvalhu koji je napravio nesvakidašnji potez. Bijesan, on je odmah po završetku utakmice putem društvenih mreža izvrijeđao igrače. 

Igrači su jučer odbili trenirati dok im predsjednik ne objasni svoje izjave te od njega traže ispriku, a podržao ih je i trener Jorge Jesus. Međutim, sve što su dobili je - suspenzija.

Zamjenik kapetana i vratar reprezentacije Portugala Rui Patricio stao je ispred momčad, a podržali su ga svi igrači. No to nije impresioniralo predsjednika koji ih je odlučio kazniti i zabraniti im nastup na prvoj sljedećoj utakmici protiv Pacos de Ferreire.

"Ovi razmaženi klinci su otišli predaleko, nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani! Svi igrači koji su podijelili poruku odmah su suspendirani. Dosta mi je razmažene djece koja ne poštuju nikoga i ne poštuju ništa", napisao je De Carvalho.
 
Na kraju je 19 igrača koji su podijelili poruku Patricija automatski suspendirano, a na listi su Rui Patricio, William Carvalho, Coates, Coentrao, Gelson, Piccini, Acuna, Battaglia, Bryan Ruiz, Bruno Fernandes, Montero, Ristovski, Wendel, Ruben Ribeiro, Doumbia, Bruno Cesar, Podence, Palhinha i Leao. 
 

Pročitajte više