tenis

Gojo nakon poraza odjurio u svlačionicu. Izbornik: To je tako kad se gubi

Foto: Pixell/Sanjin Strukic

RUSKA teniska reprezentacija povela je 1:0 u finalu Davis Cupa, koje se održava u Madridu. Hrvatski tenisač Borna Gojo nije uspio napraviti novo veliko iznenađenje. Andrej Rubljov je slavio u dva seta.

Protiv petog tenisača svijeta Gojo je odigrao hrabar i borbeni meč. Spašavao se koliko je mogao, ali Rus je na kraju slavio 6:4, 7:6(5) za prvi bod svoje reprezentacije.

Gojo je nakon poraza izjurio u svlačionicu, nije htio dati izjavu, što i nije obvezan nakon poraza, pa je mikrofon uzeo izbornik Vedran Martić.

"Treba čestitati svim dečkima, posebno Borni na borbenosti i svemu što je pokazao. Ima veliku kvalitetu i njegovo vrijeme tek dolazi. Izjurio je, to je tako kad sportaš izgubi meč. Pokazao je da treba računati na njega u budućnosti. Rubljov je ipak peti na svijetu, a vidjeli ste kakav je bio meč'', rekao je Marti.

Gojo se ispričao

Nakon poraza Marina Čilića od Medvedeva i ukupnog poraza u finalu, čuli smo i Goju.

"Ne znam, nisam bio baš sretan nakon meča, ispričavam se. Otišao sam u svlačionicu i nisam rekao ništa dobro. Istina, on je peti igrač svijeta, ali ovo je finale i svi želimo dobiti. Nitko ne pamti tko je izgubio, ali tu smo kao tim", rekao je Gojo nakon meča pa je dodao:

''Ja sam rekao da mi je svaka nova pobjeda za Hrvatsku najdraža i najbolja. Bilo mi je drago i uživao sam, ali danas nisam imao sreće"
 

 

Pročitajte više