LIGE PETICE

Golčine, tri crvena i produžeci. Pogledajte ludnicu Napolija i Fiorentine u kupu

Foto: Profimedia

NEVJEROJATNA utakmica Napoli - Fiorentina (2:5) u osmini finala talijanskog kupa. Poveli su gosti sjajnim golom Dušana Vlahovića u 41. minuti. Srpskom golgeteru to je bio 19. zgoditak sezone u talijanskim natjecanjima, po čemu je najefikasniji u zemlji.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VLAHOVIĆEV GOL

Tri minute kasnije izjednačio je Dries Mertens, također lijepim golom, ali to nije bio kraj uzbuđenjima na kraju prvog poluvremena. U zadnjoj minuti poluvremena Fiorentina je ostala bez prvog golmana. Bartlomiej Dragowski dobio je crveni karton nakon što je kao zadnji čovjek srušio Eljifa Elmasa. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MERTENSOV GOL

Bez obzira na to što je ostala s igračem manje, Fiorentina je u 57. minuti opet povela. Za 2:1 je novim efektnim golom poentirao Cristiano Biraghi. Slijedila je burna završnica regularnog dijela. Od 84. do treće minute nadoknade Napoli je ostao bez dva igrača.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BIRAGHIJEV GOL

Crvene kartone dobili su Hirving Lozano i Fabian. I onda u petoj minuti sudačke nadoknade, iako je imao samo osam igrača u polju, domaćin uspijeva izjednačiti preko Andree Petagne za 2:2 i produžetke.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PETAGNIN GOL

Tamo je pak zabijala samo jedna momčad. Golovima Lorenza Venutija, Krzysztofa Piateka i Youssefa Maleha, Fiorentina je pobijedila 5:2 te izborila četvrtfinale protiv Atalante. 

 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VENUTIJEV GOL

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PIATEKOV GOL

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MALEHOV GOL

Pročitajte više