Golman juniora Hajduka: Imao sam informaciju za penal. Možda nije htio tako pucati

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

GOLMAN juniora Hajduka Borna Buljan dao je izjavu nakon poraza od AZ Alkmaara u finalu Lige prvaka mladih. "Moramo im čestitati. Momci su bolji od nas, odigrali su fenomenalnu utakmicu. Nismo bili pravi. Dogovorili smo se kako ćemo igrati, ali jednostavno nije išlo. Moramo dignuti glave i biti ponosni", rekao je Buljan, a prenosi Dalmatinski portal.

Splitska momčad trenera Marijana Budimira prvi gol od AZ-a primila je krajem prvog poluvremena iz kaznenog udarca koji je skrivio Luka Vušković, a u vodstvo pretvorio Jayden Addai. Hajduk je do 70. minute imao minimalan zaostatak, no onda su po dva pogotka postigli Ernest Poku i Mexx Meerdink.

"Mi smo napravili čudo. Nitko nije očekivao ovo"

"Dirao sam loptu. Imao sam informaciju da puca poluvisoko. Pucao je po podu iako možda nije htio. Imali smo cijelo drugo poluvrijeme za vratiti se, ali nismo uspjeli. Moramo dignuti glave gore. Za golmana je najgore primiti pet komada.

Svima je teško kada vidiš ove ljude koji su došli. U drugom poluvremenu su nam linije bile preotvorene i oni su to iskoristili. Mi smo napravili čudo. Nitko nije očekivao ovo. Nadam se da ćemo dogodine biti ponovno na ovoj sceni", dodao je Buljan.

Pročitajte više