Golman koji je dao ubiti djevojku i onda njome nahranio pse: "Svatko može pogriješiti u životu, idemo dalje"

Foto: Screenshot

BRUNO Fernandes de Souza (32) osuđen je 2013. godine za naručivanje ubojstva svoje djevojke Elize Samudio, čije je raskomadano tijelo potom dao svojim rotvajlerima. Bruno je dobio 22 godine zatvora, no zbog rupa u brazilskom kaznenom zakonu izašao je u veljači nakon samo šest godina računajući i pritvor.

Strašna priča dobila je i nevjerojatni nastavak prije deset dana kad je brazilski drugoligaš Boa odlučio potpisati dvogodišnji ugovor s nekad perspektivnim golmanom. Predsjednik Boe dobio je i prijetnje smrću, no nije se obazirao i Bruno je službeno predstavljen kao novo pojačanje.

Na pitanje novinara o svojoj tamnoj prošlosti, mrtav-hladan je odgovorio:

"Čovječe, što je bilo - bilo je. Pogriješio sam i to ozbiljno, ali pogreške se događaju. To me ne čini lošom osobom. Molio sam Boga za oprost i nastavljam sa svojom karijerom. Nitko mi neće uništiti san".

Bruno je bio jedna od najvećih mladih nada brazilskog nogometa nakon što je odveo Flamengo do naslova prvaka. Spremao se njegov transfer u Milan, no karijera mu je naprasno prekinuta nakon što je bio optužen za stravično nedjelo.

Pročitajte više