Gordon ozlijeđen u prometnoj nesreći, Graves htio ostati u Zagrebu



POBJEDA protiv Žalgirisa i dobre igre u NLB ligi ono su što igrače Cibone održava normalnima u teškoj financijskoj situaciji. 

Trener Cibone Velimir Perasović u teškim uvjetima priprema momčad za gostovanje kod ASVEL-a, a budući da već imaju tri poraza, Vukovi u Villeurbanneu ne smiju izgubiti. Koncentraciju pred taj ogled remete problemi s dva Amerikanca, prvim playem Jamontom Gordonom i Antoniom Gravesom.

Gordon je u ponedjeljak doživio prometnu nesreću u kojoj je zaradio trzajnu ozljedu leđa. Prema njegovim navodima sve se odvilo tako što se drugi automobil zabio u stražnji dio njegovog vozila. Gordon nije teže ozljeđen, mogao bi biti spreman već za sljedeći susret. Otputovao je s momčadi, no tek kao eventualna moralna potpora.

Perasović će odlučiti što sa Gravesom, koji je umalo ostao u Zagrebu. U trenucima kad je  autobus već krenuo prema zračnoj luci, Graves se žalio novinarima kako dva mjeseca nije primio plaću, a tad se vozač okrenuo i vratio se po njega. Graves se nevoljko vratio u autobus i otputovao s momčadi, a ostaje za vidjeti kakve će posljedice imati ovaj pokušaj bojkota.

Perasović je osjetljiv po pitanju discipline i unatoč teškom stanju, Graves bi lako mogao biti sankcioniran udaljavanjem iz momčadi.

Pročitajte više