Grci pitali Zajeca hoće li dalje proći Dinamo ili PAOK. Ovako im je odgovorio

Screenshot: Gazzetta Greece

DINAMO će večeras od 21 sat igrati prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Suparnik hrvatskom prvaku na stadionu u Maksimiru bit će sastav grčkog PAOK-a, a momčad Sergeja Jakirovića pokušat će ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat koji se igra u Solunu za sedam dana.

Utakmicu je za grčku Gazzettu iz Zagreba najavio Velimir Zajec, legenda Dinama, ali i Panathinaikosa, u kojemu je obnašao više funkcija pa ga grčki novinari itekako dobro znaju. Osim toga, Zajec već godinama živi u Ateni te je intervju dao na grčkom jeziku. Osvrnuo se na tri ključne teme.

O večerašnjoj utakmici

"Obje ekipe su jako dobre. Itekako poznajemo PAOK. Dinamo je nedavno odigrao jako dobro obje utakmice protiv Betisa i prošao dalje, a danas prije svega očekujemo dobru utakmicu. Momčadi su jako blizu po razini kvalitete, odlučivat će detalji.

O izborima u Dinamu

Imali smo prve, a u nedjelju ćemo imati i druge. Vidjet ćemo što će se dogoditi. U prvim sam s lakoćom osvojio 90% glasova jer protivnik nije bio tako snažan. Sada je to znatno teže jer nekoliko ljudi mora prijeći na našu stranu. To je dosta teško.

Tko će proći dalje?

Teško, baš teško pitanje. Moje srce pripada Dinamu i govori mi da će Dinamo proći, ali jako poštujem PAOK.

Pročitajte više