Gudelj: Zar bih se ja trebao praviti da nisam igrao za Jugoslaviju? To su gluposti

Screenshot: Marjan Mijajlović

OD 25. DO 29. studenog u crnogorskom Ulcinju održan je drugi po redu Ulcinjski mundijal prijateljstva. Riječ je o velikom sportskom događaju koji okuplja legende sporta iz regije i koje će se četiri dana družiti na jugu Crne Gore. Jedan od gostiju bio je i legendarni nogometaš Hajduka Ivan Gudelj koji je dao izjavu Marjanu Mijajloviću.

"Ovakvi događaji kao ovdje u Ulcinju služe da se okupljamo i podsjećamo da nogomet i sport općenito ima veliku povijest na ovim prostorima. Kroz sve ove sadašnje države ili bivšu Jugoslaviju prošla je sila velikih igrača. To je povijest. Povijest ne možemo brisati. Što bih ja sada trebao reći da nisam igrao u reprezentaciji Jugoslavije da bi se dodvoravao nekome? To su gluposti! Pa bila je čast igrati za reprezentaciju koja je predstavljala 22 milijuna ljudi", rekao je Gudelj pa se osvrnuo na utrku za titulu u HNL-u:

"Hajduk je poseban klub, to pokazuju navijači koji su nešto... Ja bih rekao ovako, navijači i Hajduk su jedna duša i jedno tijelo. Hajduk od 2005. nije bio prvak. Mislim da je vrijeme ove godine i da postoje sve predispozicije, a kad se to dogodi, svi dođite u Split da doživite tu atmosferu i vidite što će ti predivni navijači prirediti.

Pročitajte više