Gudjohnsen tuži novine koje su ga optužile za nacističko salutiranje u pijanom stanju

EIDUR GUDJOHNSEN će poduzeti pravne korake nakon što je u utorak optužen da je u pijanom stanju oponašao nacistički pozdrav.

Tottenhamov napadač fotografiran je u jednom londonskom pubu u pozi koju su novinari Daily  Stara okarakterizirali kao nacističko salutiranje. Gudjohnsen je inače uhvaćen i kako pije pivo te puši cigarete.

O svemu se oglasio na službenim stranicama kluba.

"Vidio sam odvratan čanak u Daily Staru koji me optužuje za nacističko salutiranje. Jutros sam angažirao svoje odvjetnike koji su me instruirali da podignem tužbu protiv tih novina."

"Slika me pokazuje kako prstom pokazujem u nekom smjeru, to nije bio nacistički pozdrav. Optužba da jest, neviđeni je bezobrazluk nakon što sam ih obavijestio da se ne radi o insinuiranoj stvari. Oni su svejedno to objavili."

"Šokiran sam činjenicom da me jedne nacionalne novine mogu optužiti za tako nešto bez da imaju ikakve dokaze. To je bio jasan pokušaj da se uništi moj ugled i da mi se našteti kao individui. Učinit ću sve da se to ispravi", zaključuje u pomalo prijetećem tonu Gudjohnsen.

Osim Gudjohnsena na spornim fotografijama je i njegov bivši suigrač iz Chelseaja Frank Lampard kao i djevojka Christine Bleakley.

Pročitajte više