VIDEO Tramezzani se žestoko sukobio s trenerom Hajduka. Dobio je crveni karton

Screenshot: MAXSport

ISTRA i Hajduk odigrali su 1:1 na pulskom stadionu Aldo Drosina u 34. kolu SuperSport HNL-a. Domaćin je poveo pogotkom Salima Fage Lawala već u četvrtoj minuti, a istom napadaču je u desetoj minuti poništen gol zbog zaleđa. Hajduk je bio u problemu protiv Puljana, no onda je Ivan Perišić zabio golčinu u 42. minuti, koja je Splićanima donijela bod.

Perišićevom pogotku prethodila je žestoka rasprava dvojice trenera. Dvojica igrača Istre ostala su ležati u 34. minuti, a Hajduk je nastavio napad koji je zaključen blokiranim udarcem Aleksandra Trajkovskog. Publika je zviždala, a potom je kamera snimila trenera Istre Paola Tramezzanija i trenera Hajduka Juru Ivankovića. 

Tramezzani je bio bijesan i vikao je na Ivankovića, pa je između njih stao četvrti sudac. Dotrčao je potom glavni sudac Ante Čulina i pokazao direktan crveni karton Tramezzaniju te žuti karton Ivankoviću. 

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Tramezzani je bivši trener Hajduka

Tramezzani je nakon utakmice komentirao isključenje. "Nisam nervozan, ja sam iskren čovjek. Štitim svoje igrače i svoj ugled, to je jedino što želim reći na tu temu", rekao je trener pulske momčadi, koja je u posljednja četiri kola ostvarila tri pobjede i jedan neriješen rezultat te se nalazi na osmome mjestu s 38 bodova.

Podsjetimo, Tramezzani je bivši trener Hajduka. Talijanski stručnjak vodio je Hajduk od siječnja do svibnja 2021. godine. Bio je prvi trener Hajduka u eri bivšeg predsjednika Lukše Jakobušića. Vrlo dobro je vodio splitski klub, koji je tada bio daleko od konkurenta za naslov prvaka. U 24 utakmice upisao je 14 pobjeda, četiri remija i šest poraza.

Pročitajte više