Guela: Ivanković nije iskren, odlučio me izbaciti iz momčadi!

DINAMO je jučer svečano obznanio da Francku Gueli daje odriješene ruke i status slobodnog igrača. 22-godišnji veznjak, priopćili su na službenom webu,  sa svojim menadžerom može tražiti novu sredinu u kojoj će nastaviti svoju igračku karijeru. Međutim, popularni Did'dy Guela oglasio se po tom pitanju i njegove su tvrdnje malo drugačije. 

>Did´dy Guela napustio Dinamo 

Trener Modrih Branko Ivanković kazao je da klub nije otpisao Guelu već je mladi Bjelokošćanin sam odabrao odlazak iz modre svlačionice: No, Guela se javio tvrdnjom da nema istine u riječima Dinamovog trenera. Guela se pita zbog čega mu Ivanković nikada nije dao priliku da se dokaže na terenu.

"Nikada nisam izrazio želju za odlaskom iz Maksimira niti sam s trenerom Ivankovićem o tome razgovarao. Nažalost, trener prema meni nikada nije bio otvoren, niti je ikada spominjao nešto o mom izbacivanju iz momčadi, odnosno o mom odlasku iz kluba", kazao je Guela.

Mladi veznjak tvrdi kako ne postoji razlog zbog kojeg ga je trener izbacio iz momčadi te kako se njih dvoje nikada nisu spominjali odlazak.

"Došao sam u Dinamo igrati, trenirati i dati sve od sebe. Nažalost, trener Ivanković odlučio je tome stati na kraj i izbaciti me iz momčadi, ali je stvarno ne znam iz kojeg razloga. Niti jednog trenutka nije mi spominjao da mu predstavljam problem, da je nezadovoljan ili bilo što u tom konteksti", rekao je razočarani Guela koji je ostao na Maksimiru trenirati dok Modri otputovali u Dubrovnik prethodno odbacivši Bjelokošćanina.

R.J.
Foto: Index

Pročitajte više