FIFA 23

Haaland saznao koju ocjenu ima na novoj FIFA-i. Pogledajte reakciju

Screenshot: YouTube

ERLING HAALAND bilježi povijesni početak karijere u Engleskoj, u prvih 12 utakmica za Manchester City već je zabio 19 golova u samo 12 nastupa, od čega 14 u osam premierligaških, među kojima i tri hat-tricka. Norveški napadač pokazuje nezapamćenu dominaciju i prijeti rušenjem brojnih rekorda, ali to se ne vidi u njegovoj ocjeni u najpopularnijoj nogometnoj videoigri.

Haalandova ukupna ocjena u igri FIFA 23 je 88, kao na primjer i Luki Modriću, a čak dvadeset nogometaša ocijenjeno je bolje od njega, među kojima Karim Benzema, Robert Lewandowski, Leo Messi, Kylian Mbappe i Haalandov suigrač Kevin de Bruyne imaju maksimalnu ocjenu 91.

Nije sretan

U videu koji pokazuje reakcije Cityjevih igrača na svoje ocjene jasno je da Haaland nije nimalo impresioniran. Kad su ga pitali je li sretan ocjenom, odbrusio je: "Ne, nisam sretan, znaš da nisam."

Voditelj ga je informirao da je u sezoni koju je on odigrao na videoigri Haaland zabio 31 gol u 31 nastupu i ustvrdio da je to lošiji učinak nego u stvarnom svijetu. "Nije, ali u redu je. Nije kao u stvarnom svijetu", složio se Haaland.

Pročitajte više