Hajduk će se na poseban način odužiti najvjernijim navijačima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je bez konkurencije daleko najgledaniji hrvatski klub, a tu činjenicu (ove sezone u 13 HNL utakmica gledalo ga je 12.883 gledatelja po utakmici) Splićani mogu u prvom redu zahvaliti svojim godišnjim pretplatnicima kojih je više od sedam tisuća.

Kako svi oni zbog koronavirusa već dva i pol mjeseca ne mogu na Poljudu gledati svoj klub (neće moći još neko vrijeme, s obzirom na odluku Stožera civilne zaštite koji je dao suglasnost za nastavak natjecanja, ali bez publike), Hajduk im se odužio zanimljivim projektom.

Hajduk je osmislio projekt ''Uvik u srcu'' čiji je cilj okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu kako bi im iskazali ljubav i poštovanje u trenucima kada momčad ne može igrati pred svojim navijačima.

Uz to, Hajduk je u znak zahvale svojim vjernim pretplatnicima osigurao i popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima (Poljud i grad) te putem web-shopa, a koji mogu iskoristiti do završetka aktualne sezone.

Sva imena pretplatnika za ovu sezonu bit će upisana u tisuće srca koja će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili njihov izostanak, podršku i huk koji dolazi sa svih tribina Poljuda.

Iz Hajduka poručuju kako će projekt svjetlo dana ugledati ovaj petak, 29. svibnja. Taj dan će svako srce pretplatnika dobiti svoje mjesto "pod suncem" Istoka i čekati nastavak sezone u kojem će dati posebnu vizualnu kulisu stadionu na Poljudu.

Hajduk će u petak 5. lipnja s početkom u 20:00 na Poljudu ugostiti Inter Zaprešić.

Pročitajte više