Hajduk i Dinamo nisu jedini u lovu na besplatne dragulje: "Škvorce traži 15 klubova"

ALEN PETROVIĆ, koji zastupa interese mladih varaždinskih nogometaša Dine i Filipa Škvorca, za Index je otkrio kako su za njih zainteresirani mnogi klubovi, a ne samo Hajduk i Dinamo.

Nakon što su za njih interes izrazili najveći hrvatski klubovi, kontaktirali smo Petrovića: "Trenutno se za njih obojicu ozbiljno interesira 15-ak domaćih i stranih klubova, ali ne bih htio ništa konkretnije o imenima. Također, u pregovore ne možemo ni ulaziti, dok se ne njihov slučaj ne riješi na Arbitraži."

Branič Dino prošao na probi u Celticu, napadač Filip zabijao u HNL-u

Podsjećamo, mladi varaždinski reprezentativci, 21-godišnji stoper Dino i dvije godine mlađi napadač Filip, prošlog su tjedna Arbitražnoj komisiji HNS-a dali zahtjev za raskidom ugovora s Varaždinom na štetu kluba, jer već mjesecima nisu dobili plaću.



Kako se očekuje da Arbitraža pozitivno riješi njihov zahtjev i oni postanu slobodni, dakle besplatni, odmah su postali još atraktivniji na tržištu, uvijek gladnom mladih i kvalitetnih igrača, koje se k tome može dovesti bez odštete. Dino je k tome prošao na zimskoj probi u Celticu, ali nije mogao potpisati ugovor jer ne ispunjava uvjete za radnu dozvolu, dok je Filip prošle sezone zabio 7 golova, iako zbog Davora Vugrineca nije igrao u vrhu napada, nego na krilu.

Dok Hajduk čeka, Dinamo ponavlja Munoza, Šabića i Krstanovića

Prvi je reagirao Hajduk, ali poslovično kilavo i više kroz novinske natpise, nego što je ozbiljno zagrizao za igrače koje im je Varaždin prije koji mjesec u paketu želio prodati za milijun eura.

Iako bi ih sada mogao dovesti samo za plaću, a prezimenjaci pokrivaju upravo ona mjesta koja su u Hajdukovoj momčadi deficitarna i čine se voljni preseliti u Split, na Poljudu (u Austriji) čekaju i vagaju, dok za to vrijeme u priču ulijeće Dinamo, spreman da kao toliko puta do sada pokvari posao suparnicima.

Pročitajte više