Hajduk ima novog najvećeg sponzora. Radi videoigricu o Livaji

Foto: Igor Soban/Pixsell

HAJDUK je danas na svojim stranicama objavio kako su klub i SuperSport potpisali produljenje sponzorske suradnje do ljeta 2027. godine. Potpisom ovog ugovora tvrtka SuperSport postaje financijski najveći sponzor Hajduka. O benefitima koje donosi suradnja s financijskim najizdašnijim sponzorom kluba govorio je predsjednik Uprave kluba Lukša Jakobušić.

"Prije svega bih iskazao veliku zahvalnost i poštovanje gospodinu Haluzi i gospodinu Đuriću na dosadašnjoj podršci klubu, stali su uz nas i dali nam potporu prije dvije godine kada nam je bilo najteže, u rezultatskom i financijskom smislu. Posebno mi je drago što su novi vlasnici, Entain grupa, nakon nevjerojatne poslovne akvizicije za naše pojmove prepoznali vrijednost Hajduka i s klubom potpisali još novi, znatno veći ugovor unatoč tome što smo imali važeći.

Ugovor je potpisan na četiri i pol godine, čime SuperSport postaje financijski najveći sponzor Hajduka, a valja napomenuti da je ugovor isključivo u novcu. Oni će i dalje imati svoju poziciju na stražnjoj strani dresa, uz sav respekt prema Tommyju, našem najznačajnijem i generalnom sponzoru koji je uz nas vjerno dugi niz godina", poručio je Jakobušić.

SuperSport radi igricu s Livajom u glavnoj ulozi

Kao jedan od glavnih novih projekata u ovoj suradnji ističe se razvoj zajedničke igrice pod imenom SuperMarko, koja je naziv dobila po Marku Livaji, najboljem igraču i strijelcu domaćeg prvenstva čiji je naslovni sponzor upravo tvrtka SuperSport.

Uz Hajdukovu desetku, potpisu suradnje na radost okupljenih nazočili su i vratar Bijelih Danijel Subašić te nogometašice ŽNK Hajduka Ana Bakalar i Anamarija Prljević, a logo tvrtke "SuperSport" krasi prednju stranu njihovog dresa u kojem uspješno nastupaju u SuperSport 1. HNLŽ. 

Pročitajte više