TRANSFERI

Hajduk je pronašao rješenje za najveću rupu u kadru? Poljaci najavljuju transfer

Foto: Gornik Zabrze

HAJDUK već neko vrijeme traži nogometaša čijim bi dovođenjem pojačao veznu liniju. Trenutno je situacija takva da većina stvari u igri Hajduka u veznoj liniji ovisi o Filipu Krovinoviću pa u klubu aktivno traže još jednog kapitalca za veznu liniju. Sada se čini da su ga našli. 

Niz poljskih medija danas je objavio vijest koju je prvi plasirao portal Meczyki, a na Twitter ju je plasirao novinar Tomasz Włodarczyk. Prema njoj, Hajduk je spreman momčad pojačati ofenzivnim veznjakom Bartoszem Nowakom, 28-godišnjim članom Gornika iz Zabrzea.

Čeka se ponuda Hajduka

Poznato je da Gornik i Hajduk gaje prijateljske odnose, a za Nowaka je zainteresiran i Rakow, ali njegova ponuda trenutno ne zadovoljava čelnike poljskog kluba. Prema pisanju poljskih medija, Hajduk još nije poslao ponudu, ali očekuje se da će to uskoro učiniti.

Nowak je igrač Gornika posljednje dvije sezone u kojima je upisao 69 nastupa uz učinak od 14 golova i 11 asistencija. Čitavu karijeru proveo je u Poljskoj, igrao je redom za Stal Mielce, Ruch, Poloniju Bytom i Miedz. U prvoj ligi je dosad odigrao 126 utakmica uz 33 pogotka i 26 asistencija.

Pročitajte više