Hajduk: Ni jedan trener nije u prvom planu, to su samo medijske špekulacije

HAJDUK je preko službene stranice poručio kako još nisu ni razgovarali s kandidatima, a kamoli koga izabrali za trenera. Sva imena koja se spominju su, tvrdi se, medijske špekulacije.

"Medijska utrka u traženju novog trenera Hajduka otišla je deset milja ispred kluba! Jer mnoge novine, tv-kuće i portali već su odabrale novog trenera Hajduka, svi navodno imaju svoje "pouzdane izvore" a prava je istina da vodstvo kluba još nije ni s kim od mogućih niti spominjanih trenera ni razgovaralo a kamoli nekog odabralo", stoji u priopćenju.

"Mjesto prvog trenera u klubu nakon odlaska trenera Reje u Lazio i dalje je upražnjeno pa kalkulacije s imenima Poklepovića, Štimca, Katalinića, Vulića, Vučevića i drugih zapravo je čisto nagađanje radi nagađanja! Još nitko od mogućih trenera nije u 'prvom planu", navodi se.

Momčad tako nastavlja voditi Španjić uz pomoć Tudora i Gabrića. Iako je do početka HNL-a ostalo tek deset dana, Hajduku se očito ne žuri pronaći novog trenera. S druge strane, nije realno kako čelnici Hajduka u dva dana nakon odlaska Reje nisu kontaktirali ni sa jednim potencijalnim trenerom, što je praktički nemoguće.

Vjerojatnije je da ovakvim natpisima pokušavaju sačuvati mir do objave imena novog kormilara Bijelih, koji će imati vrlo težak zadatak na proljeće te koji će se opet moći prihvatiti alibija kako nije slagao momčad na pripremama, a samim time i nije glavni krivac eventualnih loših rezultata.

Pročitajte više