HNL

Hajduk raskinuo s napadačem pred kraj prijelaznog roka. Besplatno je otišao u Osijek

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Osijek postigli su dogovor o transferu 29-godišnjeg krilnog napadača Ádáma Gyurcsa. Tako je Nenad Bjelica doveo igrača na krilnu poziciju kako je i najavio nakon utakmice s Dinamom. 

Podsjetimo, danas je zadnji dan prijelaznog roka koji je počeo 18. siječnja, a Osijek je ovime čini se kompletirao momčad s kojom planira napasti titulu i ugroziti Dinamo. 

Nema zarade za Hajduk

Gyurcso je raskinuo ugovor s Hajdukom i kao slobodan igrač potpisao za Osijek pa splitska momčad nije zaradila ništa na tom poslu. Postoji tek prostor za potencijalnu zaradu u slučaju da se ispune određeni zasad nepoznati bonusi. 

Hajduk je još ranije odlučio kako mu neće ponuditi novi ugovor, a sada je Mađar napustio klub i prije nego što je dobio priliku dočekati kraj ugovora. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Debitirao protiv Slavena

Gyurcsó je za Bijele potpisao u siječnju 2018. godine u transferu iz poljskog Pogona. Za Hajduk je odigrao ukupno 74 službene utakmice, a pri tom je postigao 15 pogodaka i upisao 16 asistencija.

Debitirao je protiv Slaven Belupa 24. veljače 2018. godine, a posljednji nastup upisao je prije nešto više od dva tjedna protiv Osijeka. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više