HNL KLUBOVI NA PRIPREMAMA

Hajduk se namučio protiv Croatije iz Zmijavaca. Diamantakos mu iz penala donio remi

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je protiv Croatije iz Zmijavaca odradio drugi test u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Igrala se prijateljska na glavnom terenu poljudskog stadiona, a susret je završio 1:1.

Momčad Bore Primorca mučila se tijekom cijele utakmice. Imala je inicijativu, napadala je i dominirala, zapucala na gol Croatije preko 25 puta, ali samo jedna lopta završila je u mreži.

Bio je to gol Diamantakosa u 54. minuti utakmice kojim je spasio Hajduk poraza od poraza protiv Croatije koja je od 16. minute vodila golom Tomislava Mrkonjića. 

Gotove su pripreme

Bijeli su glavni dio priprema za nastavak prvenstva odradili u Postirama, gdje su proveli devet dana. U petak, u poslijepodnevnim satima, vratili su se u Split i nastavili trenirati do početka drugog dijela sezone. 

U sklopu priprema na Braču hajdukovci su odigrali i prvu pripremnu utakmicu u kojoj su svladali Solin rezultatom 3:2. Današnji susret protiv trenutno petoplasirane momčadi 2. HNL koju vodi Vik Lalić bio je i posljednji u okviru zimskih priprema. 

Prvu prvenstvenu utakmicu u proljetnom dijelu sezone igraju sljedećeg petka, kada u sklopu 17. kola HNL-a igraju protiv Šibenika na Šubićevcu. 

Pročitajte više