HAJDUK

Hajduk se oglasio nakon prijetnji Jakolišu: Napravit ćemo sve da ga zaštitimo

Foto: Pixsell

NEPOZNATI huligani su noćas na obiteljsku kuću Hajdukova napadača Marina Jakoliša crnim grafitom išarali prijeteću poruku.

"Piješ, šmrčeš, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. Jeben ti mater 120.000 puta. Krepaj gubo", napisano je na Jakoliševoj kući.

Prijetnje su došle nakon Hajdukova poraza u nedjelju u Kranjčevićevoj od Lokomotive 3:2. Hajduk je prosuo 2:0, a Jakoliš je kod 2:2 promašio čisti zicer za pobjedu.

O nemilom događaju službeno se oglasio i Hajduk.

"Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste", priopćio je Hajduk.

Iako se još ne zna tko je išarao Jakoliševu kuću, ovo je već druga prijetnja upućena prema Hajdukovim igračima ove sezone. U studenom su Hajdukovi navijači nakon debakla protiv Gorice 0:3 pozvali igrače da dođu do njihove tribine te ih izvrijeđali i prijetili im.

"Sram vas može biti. Vi ste najgora momčad koja je nosila ovaj dres. Tri dana ste u Zagrebu žderali i pili, a strah vas je bilo vratiti se u Split. Nikad nismo tako rano iz Kupa ispali i onda opet izgubite tri dana kasnije. Mi tu bez posla ostajemo zbog vas, a vi ovako. Bolje vam je da ne stajete nigdje na putu do Splita jer ćemo vas uloviti, a onda će biti batina. Svi ćete dobiti batina. Gubite tu od nekih pijanih Zagoraca", urlali su navijači.

Pročitajte više