Hajduk u velikim problemima. Trojici igrača prijeti suspenzija za derbije zbog žutih

Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell

U SUBOTU je na Poljudu od 19:30 na rasporedu najveći derbi hrvatskog sporta. Hajduk dočekuje Dinamo u utakmici koja bi mogla odrediti prvaka SuperSport HNL-a. Bijeli u ovom trenutku imaju jedan bod prednosti u odnosu na Plave, ali su odigrali i jednu utakmicu više. Vodeća je Rijeka, koja je četiri boda ispred Hajduka.

Podsjetimo, četiri dana kasnije će se odigrati isti derbi na istom mjestu, ovog puta u polufinalu kupa. No, Hajduku odmah iza toga slijede još dva teška okršaja - s Rijekom na Rujevici i s Osijekom u Splitu. U kontekstu susreta s Rijekom, Bijele posebno plaši činjenica da nekolicini ključnih igrača prijeti neigranje zbog suspenzije.

Veliki problemi i za Hajduk i za Rijeku

Mihael Žaper je ozlijeđen pa njegova dva žuta kartona neće igrati ulogu, ali u opasnosti su i Niko Sigur, Zvonimir Šarlija te Rokas Pukštas. Mikanović također ima dva žuta kartona, ali on zbog odrađivanja crvenog neće igrati protiv Dinama pa ni ne može dobiti treći žuti karton uoči Rijeke.

S druge strane, Rijeka za vikend igra u Zagrebu protiv Rudeša, a posebno oprezni moraju biti Emmanuel Banda, Bruno Bogojević, Danilo Veiga, Emir Dilaver, Niko Galešić, Bruno Goda, Veldin Hodža, Franjo Ivanović, Nediljko Labrović i Lindon Selahi.

Pročitajte više