Hajduk u Zaprešiću: "Pobjeda je imperativ, moramo izboriti treće mjesto"

Foto: Hina

HAJDUK i Inter u Zaprešiću od 18 sati otvaraju 26. kolo Prve HNL.

Bit će to treći put ove sezone da ova dva protivnika igraju međusobno. Splićani su na Poljudu slavili s 2:0, dok je u Zaprešiću rezultat bio 1:1, a tada je strijelac za Bijele bio Fran Tudor.
 
"Drago mi je da sam zabio, nažalost je završilo remijem. Pobjeda je imperativ i u susret ulazimo bez kalkulacija", rekao je Tudor i otkrio kakvog protivnika očekuje:
 
"Inter je dobra i uigrana momčad. Pojedinosti neću iznositi. Dobro smo se pripremili, taktički smo spremni i idemo pobijediti", dodao je Tudor.

Do kraja sezone Hajdukov jedini cilj je treće mjesto, a iako je trenutno Osijek u prednosti, Tudor je uvjeren da će ostvariti zacrtano.

"Spremni smo boriti se do kraja i taj cilj moramo ostvariti", poručuje mladi prvotimac Hajduka.  

Trener Hajduka Joan Carrillo na put je poveo 18 igrača koji će konkurirati za ogled sa Zaprešićanima: Dante Stipica, Josip Kvesić, Hamza Barry, Jefferson, Nikola Vlašić, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Robert Jandrek, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Toma Bašić, Hysen Memolla, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Georgi Terziev i Savvas Gentsoglou.

Zbog crvenog kartona dobivenog u prošlom kolu, na popisu putnika nema napadača Marka Futacsa. Zvonimir Kožulj i Marko Bencun još uvijek ne treniraju punim intenzitetom, a Josip Juranović je nakon uspješne operacije u procesu rehabilitacije.

"Imali smo dobru i lošu sreću, loše je to što nismo mogli računati na sve igrače, a dobro je to da su naši igrači sudjelovali u reprezentativnim akcijama. Išlo je sve po planu i sve što želimo je da utakmice što prije krene", poručio je Carrillo.
 

Pročitajte više