Hajduk uoči Dinama objavio sliku tri asa koji još nisu igrali skupa. Navijači luduju

Foto: HNK Hajduk Split

HAJDUK dočekuje Dinamo u subotu od 19:30 u derbiju 28. kola SuperSport HNL-a, ali i jednom od derbija sezone. Na rasprodanom Poljudu oba najveća rivala moraju igrati na pobjedu jer će im se u suprotnom vodeća Rijeka odvojiti u troboju za naslov, a do kraja će biti samo osam kola.

Hajduk je uoči jedne od utakmica sezone ionako nabrijane navijače zapalio objavom. Na društvenim mrežama postavio je fotografiju s treninga, na kojoj su oko lopte Nikola Kalinić, Marko Livaja i Ivan Perišić. Uhvaćeni su kako se nešto dogovaraju, a Hajduk je uz sliku napisao: "Šta ćemo?"

Naravno, navijači Hajduka zatrpali su profil kluba odgovorima: "A mogli bi neko šišanje riješit", "Nosite taj dres kako mu dolikuje. Eto šta ćete"; "Tri asa neće špadi", "Gazit ćemo Purgere", "Uzet dvostruku krunu".

Tri najveća asa Hajduka ove sezone još nisu igrala zajedno jer su opterećena ozljedama. Od njih je jedino Livaja član udarne postave, ali i on već dugo igra nezaliječen. Nikola Kalinić se zimus vratio, ali ne igra redovno. Prvo zbog nespremnosti, a onda zbog ozljede. Konačno, Ivana Perišića navijači Hajduka najviše iščekuju. U Hajduk je također došao zimus, ali teško ozlijeđen. Potrgane ligamente će do kraja zaliječiti uskoro i tako napokon zaigrati prvi put nakon rujna prošle godine. Navijači Hajduka nadaju se da bi to moglo biti već u subotu...

Pročitajte više