Hajdukov heroj nakon prvog hat-tricka u karijeri: "Možemo zabiti dva gola Evertonu"

Foto: Hina

HAJDUK je u nedjelju protutnjao Kranjčevićevom i s 4:0 pobijedio Rudeš koji je sat vremena igrao s dvojicom igrača manje.

Zbog dva isključenja uvjerljiva pobjeda Splićana nije nikakvo iznenađenje, ali jedan je igrač "Bilih" posebno oduševio. Ahmed Said Said zabio je čak tri pogotka, a to mu je i prvi "hat-trick" u karijeri.

"Lijepa uspomena, lopta ide kući samnom. Ovo mi je prvi hat-trick, poseban trenutak, ali imao sam i boljih utakmica za Hajduk", rekao je Said koji se s četiri pogotka ove sezone izjednačio s još dvojicom igrača na vrhu liste strijelaca.

"Dobro smo ušli u susret i zabili iz prve prilike, a nakon isključenja, utakmica je dodatno otišla u našem pravcu. U drugom dijelu riješili smo sve. Bila je to dobra momčadska predstava za nova tri boda", dodao je Hajdukov napadač koji je poslije susreta kući odnio loptu s utakmice na koju  su se potpisali svi njegovi suigrači.

Sada slijedi susret protiv Evertona, a Said vjeruje da hajdukovci mogu do preokreta u uzvratu na punom Poljudu.

"Pokazali su u prvoj utakmici koliko su dobri. Ali igramo doma pred punim stadionom i moramo dati 150 posto. Vjerujem u preokret, a vjeruju i moji suigrači. Šanse da prođemo sad su nam možda smanjene, ali sve dok imamo šanse moramo se boriti, pogotovo u fantastičnoj atmosferi koju će prirediti naši navijači. U drugom poluvremenu u Liverpoolu stvarno smo igrali dobro i stvarali šanse, ali nažalost nismo zabili. Iskreno vjerujem da doma možemo postići dva ili tri pogotka", najavio je Said.
  
 

 

Pročitajte više