Hajdukov junak: Ovo je kao u najluđim snovima! Real? Idem sad čitati o tome

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je u sklopu 25. kola slavio protiv Istre na Poljudu s 3:2 te se tako približio vodećem Dinamu na šest bodova zaostatka.

Junak utakmice bio je Hajdukov vratar Karlo Letica, koji je zabio pobjednički pogodak u 96. minuti susreta.

>LUDNICA NA POLJUDU Vratar Hajduka zabio gol u 96. minuti za pobjedu protiv Istre (3:2)
 
"Zabio sam gol, bilo je kao u najluđim snovima, ne znam što bih rekao, neki san koji se ostvario", rekao je Letica nakon utakmice pa nastavio:
 
"Pitao sam trenera je li mogu otići prema naprijed, on mi je dopustio... Bio je slobodan udarac, pa odbijena lopta, pa je Kožulj ubacio, pa je odsjela meni na glavu. Ostalo je povijest..."
 
Španjolska Marca na današnjoj naslovnici ima Karla Leticu, a navode kako je veliki Real Madrid ozbiljno zainteresiran za njegove usluge.

>BOMBA NA NASLOVNICI MARCE Real Madrid želi vratara Hajduka Karla Leticu
 
"Došla je do mene vijest, ali imam ritual prije utakmice isključiti mobitel, isključiti se od svih vijesti, u glavi mi je bila samo Istra. Naravno da sam se iznenadio, ali pokušao sam to maknuti sa strane. Pročitat ću sve na miru za dva sata", iskren je bio skromni Letica.

Hajduk sljedeću utakmicu igra u utorak u Zagrebu protiv Lokomotive u polufinalu Kupa. Susret se igra u Kranjčevićevoj ulici od 17:30.
 
 
 

Želite li odmah na mobitel primiti obavijest o svakoj novoj vijesti vezanoj uz Hajduk, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: nk hajduk

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više