Hajdukov krvnik Ljubičić: Ovo mi je najsretniji dan u životu, osvetio sam se onima koji su me otpisali!

ZADRANI su se pobjedom nad Hajdukom definitvno vratili u život. U posljednje su tri utakmice Zadrani osvojili sedam bodova. Junak je bio bivši Hajdukovac Marin Ljubičić.

> Video: Nakon deset godina Hajdukovac obranio Stanove od Splićana

> Goran Vučević napustio Hajduk, vraća se Zoran Vulić?

> Spriječen upad Torcide u Hajdukovu svlačionicu: "Pederi, dobit ćete batine"

Tko će kome, ako ne svoj svome. Marin Ljubičić pogotkom je vratio Hajduku za otpisivanje početkom sezone, kada nije bio u planovima sada već bivšeg trenera Gorana Vučevića. Ljubičić nije skrivao sreću i zadovoljstvo što se uspio osvetiti bivšem klubu.

"U Zadar sam otišao iz Hajduka, kada sam vidio da trener ne misli na mene, došli su novi igrači, odlučio sam naći novu sredinu. Posrećilo mi se, zabio sam svojima. Ovo mi je najsretniji dan u životu, zabio sam onima koji su me otpisali. Utakmica je inače bila teška, na kraju je odlučila jedna šansa i jedan pogodak. U dobroj smo formi, sedam bodova u tri utakmice. Sada nam dolazi Rijeka u Kupu."

Ipak, Ljubičić tvrdi kako mu je Hajduk uvijek u srcu te da im želi sve najbolje.

"Priželjkujem da Hajduk bude prvak, no ako to žele napraviti moraju bolje igrati, i dobivati male utakmice. Na takvim se utakmicama osvaja prvenstvo."

Ivica Datković, koji je preuzeo kormilo Zadra, preporodio je momčad iz Stanova. Pobjeda nad Hajdukom, ovom bivšem treneru Novalje, jedna je od najdražih u karijeri.

"Ono što je sigurno istina. Zadru slijedi borba za opstanak. Ako nećemo puhati u isti rog bit će teško. Nismo im dozvoliti igru i čekali smo svoju priliku, bili smo agresivni na 40 metara od gola. U samoj pripremi utakmice, znao sam kako Hajduk igra, gdje su najopasniji. Markirali smo igrače u sredini terena i napravili dobar posao. U drugom smo dijelu spustili loptu na zemlju, te zatvorili one igrače za koje smo znali da su pokretači Hajdukove igre. Ja sam prvoligaški debitant, ovo mi je jedna od najdražih pobjeda. Pored kvalifikacija za prvu ligu s Novaljom, ovo je najbitnija utakmica u mojoj karijeri. Danas smo pokazali pošteni pristup kojemu smo prionuli svi, ostavili su igrači dušu na terenu i to im se vraća kroz rezultat. Nama predstoji grčevita borba za opstanak, kako ne bi ispali iz lige te nam je to glavni prioritet."

M.Š.
Foto: Zadarsport.com

Pročitajte više