HAJDUK

Hajdukov napadač: Napravili smo sve što nam je trener rekao i pobijedili

Foto: HNK Hajduk

NOGOMETAŠI Hajduka jučer su slavili s 2:1 u prvom pripremnom dvoboju u Sloveniji protiv ruske momčadi Krilje Sovjetov, a pogotke za Splićane zabili su Delić u 14. minuti i Gyursco u 18. minuti. Pogodak za rusku momčad zabio je Sobolev u 56. minuti utakmice. 

Ivan Delić u 14. je minuti načeo mrežu ruskog prvoligaša Krilja Sovjetov u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. Napadač Bijelih, danas na mjestu polušpice, zavaljao je vratara i snažnim udarcem pogodio pod gredu za vodstvo Hajduka.

"Zadovoljan sam svojim nastupom i igrom cijele momčadi. Tijekom utakmice smo primjenjivali sve ono što je trener od nas tražio na treninzima. Igrao sam na mjestu polušpice, mislim da bih tu mogao još više doprinijeti. Naravno, uvijek mogu bolje, ali svakako sam sretan zbog novog pogotka i pobjede. Sutra nas očekuje novi susret i idemo pokazati još bolju igru", rekao je Delić nakon susreta.

Delić 20-godišnji napadač koji je svoj cijeli nogometni put od najmađih kategorija proveo u Hajduku. Ima dobru visinu od 186 centimetara, a prošle sezone najviše je zabijao u 2. HNL za Hajduk dva gdje je postigao sedam golova.

Za seniorsku momčad Hajduka je upisao osam nastupa u prošloj sezoni, a upisao je jednu asistenciju i nema nijedan gol. Rođeni je Splićanin

Pročitajte više