"Hajdukov trener me htio testirati. Rekao sam mu da to ne bih ni u Realu radio"

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

SENIJAD IBRIČIĆ, bivši proslavljeni nogometaš bosanskohercegovačke reprezentacije, danas je sportski direktor FK Sarajeva. Ibro je i velika hajdučka legenda, osvajač Torcidine nagrade Hajdučko srce i jedan od najobožavanijih "stranaca" ikad na Poljudu. U razgovoru za podcast Oslobođenje je i prvi put progovorio kako je u Hajduku trebao završiti karijeru 2016. godine, no cijela stvar je propala.

"Trideset i druga mi je godina, Hajduk me zove, to može potvrditi i predsjednik Kos. Uopće nismo razgovarali o ugovoru. Rekao sam da ću doći, a on se složio, sve smo se dogovorili. Dođem u Split, a oni su mi rekli da se strpim da predstave novog trenera. Dođe novi trener, Marijan Pušnik i hoće me testirati.

Odgovorio sam mu da ne bih to radio ni u Realu, a ne Hajduku, u klubu u kojem sam nešto napravio. Možda sam mogao prijeći preko toga, ali ne možeš tako igrača zvati na probu. Znači da ćeš mu samo naći neku manu", započeo je.

"Žao mi je što nisam završio karijeru u Hajduku, uvijek sam mislio da će tako biti. Ali ako ništa, oprostio sam se na stogodišnjicu Hajduka kad smo igrali protiv Slavije Prag. Bio je pun stadion pa sam se na lijep način oprostio", zaključio je.

@oslobodjenje - Žao mi je što karijeru nisam završio u Hajduku Senijad Ibričić sportski direktor FK Sarajevo gost je večerašnjeg podcasta (IN)Direkt, slušamo se i gledamo u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba 🎙️ #oslobodjenjepodcast #indirekt #senijadibricic #fksarajevo ♬ original sound - oslobođenje

Pročitajte više