hajduk - osijek 1:1

Hajdukovac se oglasio o prepiranju oko penala: Nikada to ne bih napravio suigraču

"DA RAZJASNIMO jednu stvar. Nisam ukrao penal niti bih to ikada napravio suigraču. Ako me trener izabere da pucam još milijun puta, preuzet ću odgovornost i pucati još milijun puta", napisao je na svom Instagramu Hajdukov krilni igrač Bassel Jradi, koji je u 96. minuti protiv Osijeka zapucao jedanaestera za pobjedu.

Rezultat na semaforu ostao je 1:1, a Jradi je pognute glave napustio teren. Iako je Hajduk s novim trenerom Borom Primorcem prekinuo niz od tri poraza i uzeo bod, u situaciji prije vidio se kompletan nered koji vlada na Poljudu ove godine. 

> KLJUČNE SITUACIJE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE 

Nakon što je sudac Fran Jović posegnuo za VAR-om i dosudio jedanaesterac zbog igranja rukom Diona Drene Belje, na travnjaku je počelo prepucavanje hajdukovaca. Jradi je prvi uzeo loptu, Jairo mu je oteo, ali Libanonac je bio nepopustljiv. Domogao se lopte i nakon pokušaja ometanja vratara Ivušića, koji je dobio žuti karton zbog izlaska na peterac, promašio je kazneni udarac. Pucao je snažno i poluvisoko, ali previše prema sredini, a golman ga je pročitao i dobrom reakcijom spasio Osijek od poraza.

U ozbiljnim klubovima svađe oko lopte za penal nisu uobičajene, ali trener Primorac bio je iskren kada je kazao da Hajduk trenutno ima i ozbiljnijih problema. 

"Žao mi je zbog promašaja, ali što možemo. Nismo stigli razglabati o penalima prije utakmice jer imamo drugih problema. Ranije su promašivali Jairo i Caktaš. I ja sam promašivao dok sam bio igrač", kazao je trener Hajduka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više